Stiinta & Tehnologie

#lansare #motorila #google

Motorola isi face telefon Google

Noul celular se va adresa cu precadere utilizatorilor retelelor sociale, fiind programat pentru 2009. Primul telefon Google, care va fi lansat peste doua zile, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor expertilor IT.

La fel ca primul telefon mobil bazat pe sistemul de operare Android al celor de la Google, T-Mobile G1 (produs de compania taiwaneza HTC), celularul pe care Motorola il va lansa in 2009 va dispune atat de un touch-screen, cat si de o tastatura QWERTY .

Telefonul la care lucreaza in prezent inginerii de la compania americana va fi special conceput pentru cei care frecventeaza retelele sociale, precum Facebook si MySpace.Astfel, sistemul de operare al celor de la Google va fi configurat pentru a le permite acestora sa comunice cu prietenii intr-un mod cat mai simplu cu putinta. Spre exemplu, vor putea trimite mesaje in cadrul retelelor direct din lista de contacte a telefonului, informeaza BusinessWeek.com.

Mai multe citit in Cotidianul

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea