Stiinta & Tehnologie

Motorola inventeaza "camera stereo"

Tocmai cand ziceam ca Motorola ne face cu mana si mai au putin si se retrag, internetul este tot mai bombardat de stiri despre Motorola, care isi anunta noi proiecte si intentii.

Unul dintre succesele Motorola este si parteneriatul cu Kodak, dar printre ideile noi ale companiei se mai numara si asa numita "stereo camera". Da, sunt sigura ca pana acum ati auzit doar de " difuzoare stereo", dar sa nu uitam, Motorola vrea sa ne uimeasca.

Cum sa faci poze 3D cu aparatul foto

Trecand mai departe in aceasta "calatorie", aflam ca noul model Motorola ar putea fi un telefon cu capabilitati foto ceva mai speciale decat ceea ce stim noi deja, mai precis capturi landscape, fotografii panoramice sau chiar imagini 3D. Pe asta cred ca fiecare dintre noi trebuie s-o vada.

Pe langa aceast lucru, camera vine echipata cu flash dublu, adica unul pentru fiecare din obiectivele sale. Cam ce vrea sa faca Motorola este un fel de misiune imposibila , dar nu si in viziunea designer-ului francez Lysandre Follet, de 24 de ani, care a venit cu aceasta idee.

Totusi, pe cat de unica pare aceasta idee, din imagini reiese ca telefonul care va avea aceasta tehnologie pare sa semene mult cu alte telefoane din gama Motorola. Unul dintre ele este modelul Q9, dar ar putea fi si zvonitul Q10. Desi mult mai mic decat cele doua, imaginea arata ca telefonul va veni echipat cu un ecran destul de mare si nu va avea tastatura QWERTY.

Simplu este frumos

Despre acest model se mai spune ca ar avea specificatii tehnice destul de "normale", cum ar fi player multimedia, Bluetooth si conectivitate Wi-Fi. Din pacate, alte detalii nu sunt cunoscute.

Cand va fi acest telefon disponibil nimeni nu stie. Prototipul mai are de dus in spate destule schimbari, iar noi asteptam ca de obicei rezultatul final.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea