Stiinta & Tehnologie

#motorola i58 #iden #sprint #telefon mobil #socuri #apa #rezistenta

Motorola i580 lansat numai in reteau Sprint

Compania Motorola a anuntat o noua versiune, imbunatatita, a terminalului i580 iDEN , care s-a lansat doar in reteau operatorului de telefonie mobila american, Sprint.

Modelul face parte din categoria telefoanelor rezistente la diferite socuri si conditii de uzura extrema.

Specificatii tehnice

Motorola i580 masoara 96,5 x 55,8 x 27,9 mm si cantareste 144,5 g. Modelul are un ecran modest de doar 1,9 inch, cu rezolutie QCIF de 176 x 220 px si suport pentru 262.000 de culori.

Fiind un terminal din categoria de telefoane clamshell , Motorola i580 mai dispune de un display extern, STN ( monocrom ) care are o rezolutie mult mai mica de 96 x 32 px.

Asemenea altor modele din aceasi clasa, i580 este un telefon care rezista la apa, praf, socuri, zapada, temperaturi foarte scazute sau ridicate.

Alte detalii

Telefonul mobil functioneaza in retele iDEN de 800 si 900 MHz si dispune de serviciul Nextel Direct Connect. Chiar daca are un ecran foarte mic, i580 are receptor GPS incorporat.

Terminalul mai dispune de conectivitate Bluetooth si suport pentru card microSD. Motorola i580 are si camera foto de 1,3 MP fara flash sau autofocus. Pe langa mesajele standard SMS, telefonul suporta si trimiterea de MMS-uri.

Din pacate nu se stie daca modelul va ajunge si in magazinele din Europa. In prezent Motorola i580 poate fi cumparat prin reteau Sprint la pretul de 400 RON (199 USD) cu abonament de doi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea