Stiinta & Tehnologie

#clamshell #iden #motorola i410

Motorola i410, noul clamshell iDEN

Compania Motorola anunta lansare pe piata din Statele Unite ale Americii a unui nou telefon mobil, modelul i410.

Terminalul Motorola i410 este un clamshell din seria de mobile iDEN ( Integrated Digital Enhanced Network ).

Specificatii tehnice

Telefonul mobil din categoria entry-level masoara 98 x 48 x 19,6 mm si cantareste in jur de 120 de grame. Ca majoritatea modelelor clamshell si acest terminal dispune de doua ecrane, unul extern si unul intern.

Display-ul intern masoara 1,79 inch si are o rezolutie modesta de 128 x 160 pixeli si poate afisa pana la 65.000 de culori, iar cel extern are dimensiuni si mai reduse de 0,97 inch cu rezolutie de 96 x 32 pixeli si afiseaza imagini monocrom.
Alte detalii

La capitolul conectivitate Motorola i410 se rezuma la micro USB, slot de 2,5 m, jack audio 5-pole si Bluetooth versiunea 2.0. Modelul va fi compatibil cu retele iDEN de 800/900 MHz. Alte specificatii tehnice ale terminalului sunt player-ul muzical cu suport pentru formate MP3, Midi, AU si WAV.

Noul model va fi disponibil in reteaua operatorului american Boost Mobile . Pretul lui Motorola i410 nu a fost anuntat si nu se stie daca acesta va fi disponibil si pe piata din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea