Stiinta & Tehnologie

#motorola #crush #us cellular

Motorola Crush, inca un telefon pentru americani

Desi in Europa cei de la Motorola lanseaza foarte putine telefoane mobile, americanii au parte de mult mai multe prezentari din partea producatorului.

Astfel, in curand utilizatorii din Statele Unite ale Americii vor putea achizitiona noul terminal Motorola Crush .

Specificatii tehnice

Desi este un model cu ecran sensibil la atingere, telefonul are un design mai special. Tastele fizice nu sunt asezate sub ecran, ci deasupra lui si corespund actiunilor de blocare si apelare/ respingere a apelurilor.

Motorola Crush masoara 50,8 x 106 x 14,4 mm si cantareste in jur de 100 de grame. Display-ul telefonului este de 2,8 inch, sensibil la atingere si are o rezolutie WQVGA de 240 x 400 pixeli. Asemenea altor terminale cu ecran tactil si Motorola Crush are tastatura QWERTY virtuala.

Alte detalii

Camera foto din dotarea modelului este modesta, de doar 2 MP si nu are flash sau autofocus. Telefonul mai dispune de player muzical si video, slot pentru mufa de 3,5 mm si vine dotat cu conectivitate Bluetooth, USB si EV-DO rev.

In Statele Unite ale Americii Motorola Crush va fi distribuit de operatorul de telefonie mobila US Cellular . Desi pretul nu a fost anuntat, reprezentantii Motorola au specificat ca modelul va fi disponibil la un pret foarte mic. Din pacate nu se stie daca terminalul va ajunge si in Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea