Stiinta & Tehnologie

#public safety #sprint #motorola brute i680

Motorola Brute i680, un nou telefon rezistent la intemperii

Cei de la Motorola au anuntat lansarea unui nou telefon mobil rezistent la intemperii, modelul Motorola Brute i680.

Terminalul va fi disponbil doar americanilor prin intermediul operatorului de telefonie mobila Sprint.

certificari militare

Modelul este un clamshell atat de puternic inca detine certificarile militare 810F care specifica rezistenta ridicata la socuri, vibratii, praf, temperaturi foarte ridicate sau scazute, radiatii, ceata sarata, umiditate, ploaie torentiala si presiune atmosferica.motorola brute i680 este pus la dispozitia doritorilor exclusiv prin operatorul american de telefonie mobila Sprint.

Pentru lansarea terminalului, cei de la Sprint au prezentat si o aplicatie speciala denumita " Public Safety ", care lasa personalul responsabil de siguranta publica sa comunice chiar daca se afla in afara retelei de acoperire. Telefonul mobil poate fi achizitionat doar in magazinele operatorului de telefonie mobila Sprint. Totodata, americanii pot comanda modelul online. Motorola Brute i680 costa in jur de 150 USD la un abonament incheiat pe doi ani, iar in suma platita intra si planul tarifar denumit Nextel Direct Connect.

Specificatii tehnice

Terminalul Motorola Brute i680 dispune de un ecran de 2,2 inch cu rezolutie modesta de 176 x 220 pixeli. Modelul dispune de receptor GPS, Bleutooth stereo, player muzical si suport de mesagerie SMS si e-mail.

Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara si o camera foto de doar 2 MP, fara flash sau autofocus, browser web , 180 MB memorie interna si slot pentru card microSD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea