Stiinta & Tehnologie

#android #backflip #motorola

Motorola Backflip s-a lansat oficial in magazine

Unul dintre cele mai noi telefoane mobile ale celor de la Motorola, modelul Backflip s-a lansat oficial pe piata americana.

Asa cum s-a speculat initial, motorola backflip este disponibil la pretul de 99,99 USD pentru abonament de doi ani.

Specificatii tehnice

Slider-ul Motorola BackFlip masoara 108 x 53 x 15,3 mm, cantareste in jur de 130 de grame si vine echipat cu un ecran de 3,1 inch care poate afisa pana la 256.000 de culori si are o rezolutie generoasa de 320 x 480 pixeli.

Printre caracteristicile mai speciale ale acestui telefon se numara sistemul de operare Android, tastatura qwerty fizica completa care se poate roti, touchpanel-ul BackTrack si interfata de utilizator cu widgeturi, MotoBlur . Un alt as pe care modelul il scoate din maneca este conectivitatea. Astfel Motorola BackFlip vine dotat cu GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g si standardele Bluetooth 2.1 cu tehnologia A2DP si microUSB de versiune 2.0.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale lui Motorola BackFlip se numara si camera foto de 5 MP cu autofocus, flash LED si functii de geo-tagging. In plus senzorul foto poate face capturi video la rezolutie HVGA (480 x 320 pixeli) cu 24 fps (cadre/secunda).

Telefonului nu ii lipsesc nici player-ul muzical si cel video, aplicatii de Facebook, MySpace, Twitter, Google Maps, Photobucket si Picasa. Dupa lansarea din SUA modelul va fi disponibil si pe pietele din China si Europa in acelasi sistem de abonament si la pretul de aproximativ 100 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea