Stiinta & Tehnologie

Motorola anunta modelul RAZR2 V8 Luxury edition

Producatorul Motorola se pregateste de sarbatorile de iarna si mai ales de perioada de cumparaturi cu un nou model de telefon, RAZR2 V8 Luxury edition. Telefonul va fi disponibil in editie limitata si va dispune de o carcasa placata cu aur si un material moale imitatie de piele de sarpe pe partea sa posterioara. Este cu siguranta un model ce va fi vanat de cei care doresc sa se afiseze cu un telefon pe care nu il intalnesti pe toate drumurile.

Motorola RAZR2 V8 Luxury Edition va dispune de acelasi nivel de functionalitate ca si modelul original Moto RAZR2 V8. Telefonul are o grosime de 12.05 mm, un display TFT de 2,2 inci precum si un display TFT extern de 2 inci. Camera de 2 megapixeli, conectivitate prin Bluetooth si o memorie integrata de pana la 2 Gb completeaza lista de elemente elemente cu care este dotat acest telefon. Din pacate RAZR2 V8 Luxury Edition nu va dispune de tehnologia 3G, de conectivitate HSDPA sau de slot pentru extinderea capacitatii de stocare.

Pachetul in care va veni telefonul va contine si un headset Bluetooth Motorola H680 placat cu aur de 18 carate precum si o husa din piele special realizata pentru acest model. Este de asteptat ca Motorola RAZR2 V8 Luxury Edition sa fie lansat pe piata chiar inainte de perioada cumparaturilor de iarna, insa nu se cunoaste inca pretul pe care un doritor va trebui sa-l plateasca pentru aceasta bijuterie.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea