Stiinta & Tehnologie

MOTORAZRmaxx V6 Ferrari

Iti plac masinile luxoase, cu siguranta ai vrea un Ferrari . Dar lucrurile in viata se fac treptat. Telefonul editie limitata Motorola MOTORAZRmaxx V6 Ferrari e un foarte bun inceput si daca iti spun ca de astazi se gaseste in Orange Shop mai ca ai da o fuga pana acolo pentru a-l vedea cu ochii tai. Pregateste-ti si 350 de euro, pentru orice eventualitate.

Si crede-ma ca nu vei regreta. Telefonul arata super, este personalizat cu emblema Ferrari pe carcasa, iar in interior ai peste 30 de imagini cu motoare si masini, bineinteles Ferrari. Imbinarea dintre metal si sticla tratata termic ii da un plus de eleganta, un finisaj de top. Orice doritor ar avea pretentia ca MOTORAZRmaxx V6 Ferrari sa se ridice la nivelul celebrului constructor de masini si din punct de vedere al dotarilor. Tu decizi daca suportul HSDPA (3.6 Mbps), camera de 2 MP si tastele senzitive dedicate player-ului MP3 sunt suficente pentru brand-ul Ferrari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea