Stiinta & Tehnologie

#naveta trotineta electrica #beneficii trotineta electrica #trotineta electrica

Motivele pentru care trotinetele electrice pot face naveta mai usoara

Naveta pe o trotineta electrica este foarte distractiva, ecologica si va ajuta sa evitati traficul. De ce sa nu calatoriti la serviciu cu o trotineta si in acest fel sa salvati si mediul inconjurator de poluarea autoturismelor? Si...economisiti si bani pe de alta parte.

 

Avantajele transportului cu o trotineta electrica

Transportul zilnic cu o trotineta electrica inseamna sa scapati de orele pierdute in trafic si de cautarea unui loc de parcare liber. Indiferent ca mergeti la birou, la facultate, la liceu sau doar la o intalnire cu prietenii, trotineta electrica va ajuta sa va relaxati pe drum si sa savurati transportul fara emisii.

Economisiti bani cu o trotineta electrica

Naveta cu trotineta electrica este foarte distractiva si va ajuta si sa economisiti. Nu veti mai cheltui bani pe asigurarea la masina, revizie, combustibil. Trotinetele sunt foarte economice, trebuie doar sa le incarcati la orice tip de priza pentru aproximativ 3-5 ore si apoi veti obtine o autonomie de 25-60 km, in functie de modelul ales. De asemenea, viteza poate fi de 20-50 km, la fel in functie de ce model si ce motor alegeti.

Alegeti o trotineta electrica in locul unei a doua masini

In cazul in care detineti in familie un SUV sau o masina de dimensiuni mai mari si nu vreti sa o utilizati pentru drumurile zilnice prin oras, atunci poate ar fi o idee buna ca in loc de o a doua masina mai mica, sa alegeti o trotineta electrica. In acest fel, puteti sa utilizati masina doar cand aveti de facut cumparaturi multe, aveti de iesit din oras sau cand trebuie sa calatoriti alaturi de alte persoane. Pentru orice alt drum in oras puteti alege trotineta.

Naveta este vazuta ca un rau necesar pentru oamenii din intreaga lume care au nevoie sa ajunga la si de la locul de munca. Cu toate acestea, naveta are o multime de efecte negative care variaza de la cresterea riscului de anxietate si depresie la cresterea amprentelor individuale de carbon. Insa, multi oameni care fac naveta nu se gandesc niciodata la problemele legate de aceasta, deoarece reprezinta o parte normala a vietii de zi cu zi.

Alte moduri in care o trotineta poate ajuta la imbunatatirea transportului

Am discutat deja despre modul in care trotinetele electrice va pot ajuta sa rezolvati problemele cu transportul in orasele aglomerate, acum este momentul sa vedem si de ce un astfel de vehicul electric va poate ajuta sa fiti mai fericiti, sa cresteti productivitatea si sa scadeti nivelul de carbon.

Unul dintre principalele motive pentru care trotinetele electrice sunt atat de populare se datoreaza faptului ca sunt foarte usor de utilizat si, de asemenea, convenabile. Toate acestea din cauza ca trotinetele pot fi usor luate cu voi in transportul public pentru cea mai mare parte a calatoriei si apoi sa economisiti 15-20 de minute de mers pe jos. Acest lucru este grozav pentru momentele cand v-ati saturat sa mergeti pe jos pana la metrou sau alt mijloc de transport in comun sau atunci cand nu vreti mai mergeti pe jos.

In plus fata de usurinta in utilizare, o trotineta electrica o puteti lua cu usurinta in birou, o lasati in priza 3-4 ore si cand plecati spre casa va puteti bucura de autonomia maxima.

Naveta scade productivitatea

Nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca datorita orelor pierdute in trafic pentru a ajunge la serviciu productivitatea noastra poate fi afectata. Daca sunteti o persoana care face mult timp pana la munca, atunci stiti ca sunt multe zile in care dupa ce stati atat in trafic nu mai exista niciun sport atunci cand va apucati de munca.

Tehnologia se schimba chiar in timp ce cititi acest articol, astfel trotinetele de acum au o multime de carcateristici minunate, vin alaturi de aplicatii grozave care va pot ajuta sa faceti multe setari.

Noi consideram ca mijloacele alternative de transport trebuie sa fie adoptate de cat mai multi oameni daca vrem sa incepem sa ne indreptam spre o lume mai curata. Sfatul nostru este sa mergeti sa incercati o trotineta electrica, indiferent daca sunteti sau nu convinsi de ele, mergeti sa va plimbati cu una si mai apoi luati o hotarare finala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea