Stiinta & Tehnologie

#smartphone #Morephone #ecran e-Ink #telefoane cu ecran flexibil #ondulare

Morephone, telefonul care se onduleaza si isi schimba forma

In 5 sau 10 ani ar putea aparea pe piata un nou tip de telefon care sa ne trimita notificari nu doar prin vibratii sau sunete, daca prototipul Morephone se va concretiza. Acesta este un telefon mobil care isi schimba forma si se onduleaza si pare a fi facut din carton.


Desi se tot aud zvonuri in privinta aparitiei unor telefoane cu ecran flexibil, in viitorul apropiat nu se intrevede inca nicio implementare realista a acestui concept. Prototipul Morephone ar putea fi insa una dintre cele mai de succes incercari ale specialistilor in IT in aceasta directie, insa nu se stie daca acesta va aparea pe piata curand.

Prototipul Morephone este un concept unic, iar flexibilitatea lui iti creeaza impresia ca este facut din carton. Morephone are un ecran e-Ink foarte sensibil la atingere si, spre deosebire de smartphone-urile existente pe piata, care isi alerteaza posesorul prin mesaje sau apeluri, noul gadget atentioneaza printr-o ondulare, care poate fi personalizata in functie de preferintele utilizatorului.

Morephone ofera practic utilizatorului posibilitatea se desfaca anumite componente ale telefonului atunci cand isi doreste sa personalizeze anumite apeluri.

Sursa foto: dvice.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea