Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #mid-range #lg ks500

Modelul LG KS500 anuntat oficial

Telefonul nu a aparut deloc ca zvon in saptamanile trecute, dar recent a fost anuntat oficial.

LG KS500 este un telefon care se prea poate sa aiba un pret mic, fiind destinat masalor.

Specificatii tehnice

Noul model LG este un slider mid-range care masoara 102,8 x 49,2 x 14,9 mm si cantareste 106 grame. Terminalul are ecran de 2 inch cu 256.000 de culori si rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Terminalul supota mesaje SMS, EMS, MMS si e-mail si conectivitate care i s-ar putea potrivi unui terminal high-end. LG KS500 are GPRS clasa 12, EDGE clasa 11 si 3G cu HSDPA, adica 3,6 Mbps viteaza de download.

Telefonului nu-i lipseste nici Bluetooth-ul de versiune 2.0 care are si functii A2DP pentru atasare casti audio wireless si USB versiunea 2.0. Noul terminal LG vine echipat cu slot pentru card microSD (TransFlash), iar upgrade-ul de memorie se poate face pana la 8 GB.

Ceva mai mult

LG KS500 are doua camera foto , cea principala fotografica care are 3,2 megapixeli si care capteaza imagini de 2048 x 1536 pixeli si a doua secundara de rezolutie VGA destinata teleconferintelor. Prima camera foto mai poate face si capturi video.

Mai mult, telefonul vine cu receptor GPS incorporat cu functii aGPS si aplicatia Yahoo! Go Maps. Player-ul audio din doatare suporta formate MP3, WMA, RA si AAC+, iar cel video MPEG4-uri, H.263-uri, H.264-uri si RV-uri.

Modelul KS500 are o baterie stadard Litiu-Ion cu o capacitate de 950 mAh. Pretul terminalului nu a fost inca anuntat de compania coreeana. Se stie totusi ca telefonul se va lansa in reteau operatorului de telefonie mobila Vodafone.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea