Stiinta & Tehnologie

#smartphone #carcasa #camere foto #tableta #Padfone Infinity #procesor de quad-core

Mobile World Congress 2013: Asus a prezentat noul Padfone Infinity

Asus a prezenta la Barcelona, in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2013, Padfone Infinity, urmasul tabletei Padfone 2. Dispozitivul format dintr-un smartphone si suport care-l transforma intr-o tableta costa 999 de euro si va fi disponibil in magazine incepand cu luna aprilie a acestui an, conform hit.ro.

Smartphone-ul, a carui carcasa este realizata dintr-un aliaj de aluminiu, beneficiaza de un ecran de cinci inci, un procesor de quad-core cu o frecventa de 1,7 Ghz si o baterie care asigura 18 ore de apeluri 3G, 6,5 ore de navigare pe internet si 410 ore in modul standby. Nu lipsesc nici camerele foto, doua la numar: una de 13 megapixeli, iar cealalta de 2 megapixeli.

Dispozitivul, care transforma telefonul intr-o tableta, are parte de un display de 10 inci, capabil sa suporte o rezolutie maxima de 1920 x 1200 pixeli, dar si de o baterie performanta, cu ajutorul careia intreaga autonomie a sistemului Asus Padfone Infinity creste de trei ori.

Sursa foto: phandroid.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea