Stiinta & Tehnologie

Mobiado aduce servicii private de tip charter

Mobiado este unul dintre acei producatori de telefone la care vei apela in cazul in care esti miliardar si te plictisesti cu banii pe care ii ai.

Cine sunt Mobiado?

Numele lor a devenit cunoascut prin anul 2005, cand compania isi anunta pentru prima data intentia de a intra pe piata de telefonie mobila cu modele cele mai sofisticate si "aratoase". De atunci ei au lansat pe piata modele precum Professional EM, Luminoso sau Stealth .

Asemeni lui Vertu, concurentii Mobiado, sunt producatori de telefoane mobile foarte scumpe. Dar trecand peste acest detaliu, aflam ca acestia au gasit o noua gaselnita pentru clientii lor cu bani.

Se bate palma

Sub deviza "Any jet. Any time. Any place.", Mobiado a facut o intelegere cu compania aeriana Blue Star Jets, care ofera servicii private de tip charter . Orice persoana care detine un Mobiado, poate printr-un simplu apel telefonic sa aiba un avion privat. Indiferent unde ai fi in lume, avionul va fi la discretia ta in maxim patru ore.

Aceste "abonamente" costa 1.000 de dolari US si vin impreuna cu unul din telefoanele Mobiado. Odata cu ele, orice client primeste informatii de contact si acces la oricare dintre cele 4.000 de aparate de zbor, printre care se gasesc si elicoptere si jumbo jet-uri.

Ce urmeaza?

Din acest moment ne asteptam ca Vertu sa vina si ei cat de curand cu o oferta asemanatoare sau si mai "scandaloasa".

Este clar ca nu multi "muritori" se vor avanta sa cumpere aceste telefoane datorita certicatului pe care il are acum in pret, dar cei care traiesc viata buna, au un motiv in plus de lauda la un cocktail.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea