Stiinta & Tehnologie

#dynamic pixels #joc video #telefon mobil #mission rip

Mission R.I.P., noul joc pentru mobile

Rusii de la Dynamic Pixels au lansat un nou joc pentru telefoanele mobile, Mission R.I.P.

Jocul este un third person shooter plin de actiune si grafica buna.

Shooter mai vechi

Mission R.I.P. nu este de fapt un joc nou, acesta fiind o adaptare a unui titlu mai vechi cu acelasi nume. Noua versiune are o grafica mult mai buna, animatii sarcastice, o poveste mai elaborata si actiune multa.

"Am luat un shooter mai vechi si am facut anume update-uri serioase, am adaugat o serie de tehnologii, o poveste buna, am pastrat umorul, iar ce a rezultat a fost un joc de care suntem siguri ca multi se vor bucura. Bineinteles ca este compatibil cu o lista lunga de telefoane", a declarat reprezentantul Dynamic Pixels.

Caracteristicile Mission R.I.P.

Noua versiune Mission R.I.P. are sase locatii noi de joc, 18 misiuni si doua moduri de dificultate. Jocul suporta orientare pe ecran, are coloana sonora proprie, plus obiecte speciale de RPG clasic. Totodata, jucatorul poate debloca nivele mai grele cu ajutorul PSMS-urilor.

"Am reusit sa razbatem in industria de jocuri pentru telefoanele mobile si asta pentru ca am dezvoltat tehnologia  de redare a jocului pe ecran lat. In plus modul de control al jocului este foarte intuitiv si usor de inteles, dar toti monstrii mor foarte greu", a mai adaugat reprezentantul Dynamic Pixels.

Data oficiala a lansarii lui Mission R.I.P. si pretul nu a fost inca anuntate. Totodata, nu se stie cand Mission R.I.P. va fi disponibil pe piata autohtona.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea