Stiinta & Tehnologie

#mini #diesel #hibrid #bmw

MINI nu va avea sistem diesel hibrid

In cazul in care aveati asteptari de la MINI privind o versiune hibrid, ar fi bine sa renuntati la ele pentru ca producatorul a exclus posibilitatea de a introduce un sistem diesel hibrid.

Se pare ca aceasta decizie a fost influentata de faptul ca sistemele hibride sunt foarte scumpe si grele, iar masinile vor avea parte de consum redus de combustibil in oras si nu pe drumurile obisnuite din Europa.

Wolfgang Kuttler, directorul departamentului de motoare diesel MINI, a declarat ca MINI va imbunatati economia de combustibil la motoarele diesel folosind alte metode, cum ar fi "imbunatatirea unitatii auxiliare, reducerea frecarii interne sau cresterea presiunii de injectie ".

Pe de alta parte, BMW a anuntat deja ca se lucreaza la un motor turbo-diesel cu trei cilindri, ceea ce inseamna ca gama MINI se va imbogati, de asemenea, cu aceasta noua unitate de putere.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea