Stiinta & Tehnologie

#microsoft office #microsoft #windows mobile # baterie windows

Noul Windows pentru mobil rezolva problema bateriei si a resurselor de smartphone. Iata cum!

Microsoft urmeaza sa lanseze in curand un nou sistem de operare pentru mobil, care cel mai probabil se va numi Windows Phone 8.1 sau Windows Phone RT.

Sistemul de operare va oferi utilizatorilor aplicatii universale, dezvoltate in JavaScript sau XAML si promite compatibilitate cu toate platformele. Utilizatorul beneficiaza de mai multe variante de culoare si luminozitate a ecranului si totodata are ocazia de a modifica bara de navigatie si functiile tastelor.

Sistemul are integrata si o aplicatie care prelungeste durata bateriei. Interfata de multitasking este user friendly si are optiunea de a inchide aplicatiile in mod asemanator celor de desktop, prin apasarea butonului "X". Camera foto a noului gadget a fost comparata de catre specialisti cu cele realizate de Nokia.

Spre deosebire de Android, Windows Phone 8.1 iti da posibilitatea sa salvezi aplicatiile direct pe cardul de memorie. De asemenea, aplicatia pentru mesaje text poate fi oricand schimbata.

Cel mai mare avantaj al noului sistem de operare de la Microsoft este ca toate aplicatiile integrate au un consum minim de resurse energetice, inclusiv playerele video si audio.

Sursa foto: frawin.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea