Stiinta & Tehnologie

#test lumini #romania #mercedes-benz

Mercedes iti testeaza masina

Intre 1 si 30 noiembrie 2009, Mercedes-Benz Romania desfasoara o actiune in premiera pe piata auto autohtona: test de lumini gratuit pentru toate autovehiculele Mercedes-Benz .

Astfel, toti proprietarii de autoturisme, autovehicule comerciale usoare si camioane Mercedes-Benz noi sau rulate, pot beneficia de verificarea si reglarea gratuita a luminilor exterioare in toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara.

Premiera in Romania

Mercedes-Benz este prima marca de autovehicule prezenta in Romania care desfasoara aceasta actiune, menita sa reconfirme angajamentul fata de conceptul de siguranta in trafic, prin asigurarea unei vizibilitati mai bune si sa contribuie la scaderea numarului de accidente provocate de problemele de vizibilitate pe timpul iernii.

Compania sustine siguranta in trafic care reprezinta o prioritate, iar in acest sens si doreste asigurarea conditiilor optime pentru participantii la trafic care este un obiectiv firesc asumat de marca germana. In Romania, Mercedes-Benz initiaza testul de lumini pentru a sprijinii toti conducatorii auto si a implementa la nivel autohton o actiune ce se desfaaoara in Germania inca din anii '50.

In parteneriat

Demersul Mercedes-Benz Romania este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera GRSP Romania si de partenerii sai, printre care se numara ministererele de resort, precum si importante institutii publice pe piata auto din Romania.

Global Road Safety Partnership (GRSP) este un program al Bancii Mondiale, gazduit de Federatia Internationala a Crucii Rosii si reuneste organizatii din sectorul guvernamental, privat si al societatii civile pentru actiuni ce au ca scop siguranta in trafic in tari aflate in procesul de dezvoltare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea