Stiinta & Tehnologie

#mercedes benz b class facelift

Mercedes-Benz B Class Facelift

Firma Mercedes-Benz se afla parca in mijlocul schimbarilor pentru majoritatea modelelor pe care le produce. Dupa ce, de curand, a prezentat facelift-ul pentru clasa M producatorul german a prezentat publicului si noile modificari aduse clasei B.

Galerie foto cu Mercedes-Benz B Class facelift 

Generatia curenta a clasei B se afla pe piata din anul 2005 si a totalizat o cifra de vanzari de 325.000 de unitati. Ca si la clasa M noile modificari aduse clasei B sunt reprezentate de grila radiatorului, spoilerul fata, blocurile optice, stopurile, spoilerul spate si nu in ultimul rand noi game de motorizari .

Noutatea absoluta pentru clasa B o reprezinta modelul B170 NGT(Natural Gas Tehnology) BlueEfficiency ce foloseste pe post de combustibil atat gazul cat si benzina. Acest motor realizeaza o micsorare a consumului cu pana la 7%, micsorare ce este prezenta la toata gama de motorizari dupa cum afirma oficialii de la Mercedes, iar un plin este suficient pentru parcurgerea a 1000 km. Cu toate acestea puterea oferita este de 116 CP, performantele fiind similare cu cele ale motorului conventional pe benzina.

Restul gamei de motorizari este formata din B150 (95 CP), B180 CDI (109 CP), B200 CDI (140 CP), B170 (116 CP), B200 (136 CP) si varianta de top reprezentata de B200 Turbo (193 CP).

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea