Stiinta & Tehnologie

# Nurburgring #Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door #mercedes

Mercedes-AMG GT 63 S ia cu asalt Nürburgring-ul VIDEO

Noul Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door s-a „plimbat”, ca orice model sportiv care se respecta, in numeroase ocazii pe Nurburgring. Rezultatul – cel mai rapid model de serie cu patru locuri din lume. Timpul – doar 7 minute si 25.41 secunde.

Un timp care a fost oficializat si inscris la notar – conform companiei. Iar Mercedes-AMG acum pretinde ca detine recordul „pentru cel mai rapid model in productia de serie, pe deplin dezvoltat, cu patru locuri” pe turul de circuit pe faimosul Nurburgring Nordschleife – Iadul Verde. Timpul pare intr-adevar demn de un record, fiind opera inginerului Demian Schaffert. Ca termen de comparatie, noul M5 a terminat turul in 7:38.92.

Singura problema este ca si Jaguar ar avea ceva de spus in aceasta privinta. Aceasta deoarece timpul record pe Nurburgring este extrem de disputat intre modelele sedan. Anul trecut, Porsche Panamera detrona Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, cu 7:38. Apoi italienii s-au intors si au postat – in versiunea cu transmisie automata – un timp de 7:32. Iar anul acesta, probabil cea mai sportiva felina, Jaguar XE SV Project 8, a spulberat concurenta.

Continuarea articolului o poti citi pe autovibes.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea