Stiinta & Tehnologie

#mercedes-benz #sprinter 2014 #duba sprinter #mercedes van

Mercedes-Benz a dezvaluit oficial noul Sprinter 2014

Mercedes-Benz a ridicat prelata de pe noul model Sprinter 2014. Cu o aparitie impunatoare, noul vehicul vine cu bare modificate, o grila frontala mai proeminenta, capota revizuita, faruri noi si garda la sol redusa considerabil.

Schimbarile la interior sunt limitate, dar includ o noua tapiterie, volan mai subtire, maner nou pentru schimbatorul de viteze, sistem audio imbunatatit si un nou sistem de navigatie Becker Map Pilot.

Duba de 3.5 tone poate fi echipata cu o varietate de motorizari diesel in 4 sau 6 cilindri, cu puteri cuprinse intre 95 CP si 190 CP. Clientii pot comanda si un motor pe benzina de 1.8 litri care dezvolta 156 CP. Norma de poluare a motorizarilor va fi intre Euro 5 si Euro 6.

In ceea ce priveste siguranta noului model, inginerii au adaugat cinci sisteme noi: "Blind Spot Assist" (Atentionarea soferului atunci cand un vehicul se afla in unghiul mort), "Crosswind Assist" (Asistare la vant lateral), "Collision Prevention Assist" (Asistare la prevenirea coliziunilor), "Highbeam Assist" (Asistare la faza lunga) si "Lane Keeping Assist" (Asistare la mentinerea bandei de mers).

Mercedes va incepe sa accepte pre-comenzi in luna Iunie, iar primele livrari vor fi programate pentru luna septembrie 2013.



Sursa foto: mercedes-benz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea