Stiinta & Tehnologie

#android ice cream sandwich #smartphone #meizu # meizu mx # lansare smartphone

Meizu MX, lansat pe 1 ianuarie 2012

Meizu este o companie de care multi ati auzit, probabil. A fost printre primele firme din China care au reusit sa lanseze, dupa momentul iPhone, device-uri (telefoane, multimedia playere etc.) performante, la preturi relativ mici. Meizu pluseaza acum cu lansarea pe piata a unui smartphone in toata regula, denumit Meizu MX si care poate concura umar la umar cu terminalele cu pretentii de pe piata mondiala.

Meizu MX este un smartphone cu un ecran de 4 inci - la rezolutie de 960x640 pixeli - procesor dual-core , la 1,4 GHz (Samsung Exynos 4210), memorie RAM de 1GB (LPDDR2) si dispune de o memorie interna de stocare de 16GB. De asemenea, scrie Engadget, Meizu MX este un smartphone slim cu o grosime de doar 10,3 inci.

Terminalul celor de la Meizu va rula sistemul de operare Android 2.3.5, dar exista mari sanse ca producatorul sa publice la scurt timp dupa lansarea oficiala din 1 ianuarie 2012 un update firmware la Android 4.0 Ice Cream Sandwich . Meizu MX beneficiaza de o baterie de 1.600 mAh. Noul telefon de la Meizu va costa 470 de dolari, dupa cum afirma cei de la Engadget.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea