Stiinta & Tehnologie

Meizu M8, un iPhone fara personalitate

După ce Apple a „furat" numele de iPhone de la Cisco Sistems, se pare că şi aceasta, la randul ei, îi va da în judecată pe creatorii telefonului Meizu M8, un terminal aflat deocamdată în stadiul de zvon. Meizu M8 arată identic cu iPhone în toate sensurile, incluzand pană şi setul de iconuri pentru navigaţie. Se pare însă că Meizu a ales pentru acest model culoarea albă în loc de cea neagră de la iPhone. Conform spuselor unui membru din echipa tehnică Meizu pe site-ul acestora, dispozitivul va fi un telefon GSM, TD-SCDMA , pentru funcţionalitatea 3G, va avea un display de 3.3" widescreen cu o rezoluţie de 720x480 pixeli, conectivitate Bluetooth şi un procesor de 533 Mhz ARM11.

M8 vine însă în plus cu o cameră video de trei megapixeli, avand un megapixel în plus faţă de camera lui iPhone. În schimb, M8 va avea de asemenea o baterie ce nu se va poate schimba şi nu va avea suport pentru carduri de memorie. Cu toate că M8 va fi lansat probabil după modelul de la Apple, iPhone (anul 2008, în Asia), telefonul a ajuns deja popular datorită controverselor provocate din cauza designului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea