Stiinta & Tehnologie

#mazda #record vanzari #roamnia #2008

Mazda se apropie de un nou record in Romania

In curand, pentru prima data in Romania, Mazda va inregistra 2.000 de unitati vandute intr-un an, acest volum urmand sa fie depasit in septembrie. Aceasta performanta a fost posibila prin investitiile constante in cresterea si dezvoltarea brand-ului Mazda pe piata autohtona.

Cumulat, in intervalul ianuarie – august, Mazda a comercializat 1.742 de vehicule, de aproximativ patru ori mai mult (+308%) decat in aceeasi perioada a anului trecut. Cel mai bine vandut model a fost Mazda3 , cu 608 unitati, urmat de Mazda2 (cu 482 de unitati), Mazda6 (cu 297 de unitati) si CX-7 (cu 250 de unitati). In august, Mazda a vandut 184 de autovehicule – un plus de 148% fata de anul precedent.

Conform aprecierilor companiei, brand-ul Mazda este perceput intr-o masura din ce in ce mai mare ca fiind unul premium, o treime din intregul volum de vanzari provenind deja din modele cu preturi peste 20.000 Euro. In paralel, reteaua de distributie isi sporeste permanent calitatea si isi extinde aria de acoperire. Astfel, BDT se afla aproape de finalizarea unui nou showroom si a unui centru de service in sudul Bucurestiului, cu o suprafata totala de 5.000 mp. La randul sau, Arian Motors va deschide pana la finalul acestui an un alt showroom in nordul capitalei (zona Pipera), cu o suprafata de 300 mp.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea