Stiinta & Tehnologie

#lansare #mazda 3 #salonul auto de la los angeles

Mazda 3 facelift va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles

Mazda va prezenta in premiera mondiala noua Mazda3 in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, pe 19 noiembrie 2008. Noua generatie, cunoscuta in Japonia sub numele de Axela, se prezinta cu un design complet nou fata de versiunea lansata in urma cu cinci ani si ilustreaza evolutia spiritului “ Zoom-Zoom ”.

Galerie foto cu Mazda 3 facelift

Noul model este mai sportiv decat varianta anterioara, prezinta un consum redus de combustibil si este foarte silentios. Noua Mazda3 imbina elemente de siguranta si de protectia mediului, caracteristice conceptului “Sustainable Zoom -Zoom”, cu placerea de a conduce. Acestora li se adauga forme noi si expresive precum si liniile dinamice specifice design-ului Mazda.

Aceasta noua generatie a celui mai vandut model compact realizat de constructorul nipon reda toate caracteristicile marcii Mazda si mosteneste atributele de baza ale vechii Mazda3. De la lansarea din 2003, s-au vandut aproximativ 1,8 milioane de unitati Mazda3 in peste 100 de tari. Totodata, modelul care reprezinta aproximativ o treime din autovehiculele Mazda comercializate anual la nivel global a castigat 90 de premii internationale.
Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea