Stiinta & Tehnologie

#mazda 3 active editie speciala

Mazda 3 Active-editie speciala

Mazda3, cel mai bine vandut model al companiei nipone in Romania (276 de unitati in primele trei luni ale acestui an), este disponibil acum si in versiunea speciala Active. Prin intermediul acesteia, cumparatorii beneficiaza de dotari suplimentare si de un avantaj client de pana la 820 Euro.

Mazda3 Active este mai atragatoare si mai sportiva, ca urmare a schimbarilor efectuate atat la exterior, cat si in habitaclu. Linia caroseriei a fost completata cu stopuri iluminate prin LED-uri, cu proiectoare pentru ceata, precum si cu un pachet de accesorii sport ce include bare de protectie redesenate si un eleron integrat.

Noua versiune beneficiaza si de un nivel crescut de confort, prin intermediul senzorilor de lumina si de ploaie, al instalatiei audio cu CD player si adaptor pentru iPod, precum si al sistemului de cruise control pentru versiunile echipate cu motoare diesel.

Mazda3 este unul dintre cele mai apreciate modele din clasa compacta , atat din punct de vedere al fiabilitatii si al dotarilor, cat si al placerii de a conduce. Vehiculul s-a remarcat intr-un segment foarte competitiv in Romania, in 2007 fiind comercializate 82.200 vehicule noi din import.

Pentru versiunea Active doritorii au la dispozitie trei variante de motorizare :

Motorizare                                 
Pret cu TVA                                  
1.6i benzina de la 16.769 euro
CD110 diesel
de la 18.792 euro
Cd143 diesel
de la 19.982 euro

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea