Stiinta & Tehnologie

#reparatii masini de spalat #master service #masini de spalat

Master Service, partenerul masinii tale de spalat

Dintre electrocasnicele de baza pe care oricine le are in locuinta sa, masina de spalat este, de departe, una dintre cele mai importante. Iar daca aceasta se defecteaza va afecta intreaga familie. Daca aveti sau veti avea probleme cu masina dumnaevoastra de spalat, Master Service este aici sa va ajute. Fiind un service masini de spalat de top, ei sunt aici sa va sara in ajutor de fiecare data când masina dumneavoastra va renunta.

Master Service este un service de masini de spalat, care lucreaza in Bucuresti si Ilfov. Acestia nu numai ca vin la domiciliul clientului sa constate problema, dar o si transporta la service-ul lor pentru a-i acorda cele mai atente ingrijiri. Mai mult, dupa ce acestia termina de raparat problema, o livreaza inapoi clientului la domiciliul acestuia. Deplasare, constatare si transport gratuit, doar pentru masina dumneavoastra de spalat.

Experienta indelungata

Având o experienta de peste 13 ani, este service-ul unde se fac reparatii masini de spalat intr-un timp scurt si folosind cele mai inalte tehnologii. Astfel, calitatea acestora este asigurata de cei de la Master Service, acestia ofering gatantie de pâna la 24 de luni. Toate aceste pentru a putea face si mentine clientii satisfacuti si pentru a ramâne numarul 1 in acesta arie.

Profesionalism

Fiind o echipa tânara, dar foarte bine pregatita, Master Service aduce termenul de „profesionalism” la un alt nivel. Acest lucru se vede si in seriozitatea acordata muncii, echipa fiind capabila sa repare orice model sau marca de masina de spalat. Mai mult, acestia au toate piesele pe stoc, timpul acordat pentru reparare reducându-se astfel la jumatate. Mai putina umblatura, mai mult timp pentru tine.

Clienti multumiti

Peste 3000 de clienti satisfacuti in fiecare an. Cei de la Master Service au reusit sa ofere toate conditiile necesare pentru ca cei care apeleaza la serviciile lor sa fie pe deplin multumiti. Ei ofera, de asemenea, toate serviiciile care tin de repararea unei masini de spalat, de la diagnosticare pâna la transportul acesteia de la domiciliul dumneavoastra si inapoi.

Acestia pot confirma ca Master Service isi merita locul de top. Clienti satisfacuti sunt scopul principal al acestei companii, iar serviciile de calitate sunt unul dintre cele mai importante cerinte pe care acestia le indeplinesc. Nevoile dumneavoastra vor deveni task-urile lor, iar repararea masinii dumneavoastre de spalat va fi o prioritate pentru ei.

Daca ceea ce aveti dumneavoastra nevoie este un service masini de spalat perfect, ati ajuns unde trebuie. Master Service este service-ul de masini de spalat complet. Experienta indelungata, profesionalismul si calitatea serviciilor sunt dovada ca Master Service sunt numarul unul pe piata de reparatii masini de spalat. Accesati //masterservice.ro/, contactati-i si rasfatati-va masina de spalat.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea