Stiinta & Tehnologie

#lamborghini #porsche #land rover #bentley #masini de lux #preferinte romani

Masini de lux preferate de romani in 2013

Marcile de masini de lux preferate de romani in anul 2013 sunt Lamborghini, Land Rover, Bentley si Porsche. Doar in primele luni ale anului, ianuarie-februarie, au fost inmatriculate 40 de boliduri de lux, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Astfel, in luna ianuarie 2013 au fost inmatriculate in Romania 14 masini noi de lux, abia iesite din fabrica, cu motoare ce dezvolta peste 300 CP, iar majoritatea sunt detinute de companii din Capitala si din judetele Bacau, Timis si Dolj. Pretul de vanzare al acestor boliduri de lux poate depasi suma de 160.000 de euro. Printre marcile de lux care au ajuns in tara in 2013 se numara Porche Cayenne Turbo, la Bacau, si un Audi RS4 Avant, in judetul Timis.

In luna februarie 2013, au fost inmatriculate 19 masini de lux, dintre care 11 noi. Dintre acestea, doar 5 sunt detinute de persoane fizice. Cele mai multe au fost achizitionate de companii din Bucuresti, iar printre marcile premium se numara un Mercedes-Benz G63 AMG, trei masini Range Rover, doua Bentley Continental GT V8, doua Porsche (Cayenne Turbo, respectiv Cayenne GTS) si doua autoturisme Audi (RS5 Coupe, respectiv S6 Limousine), toate fabricate in 2013.

Sursa foto: autoblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea