Stiinta & Tehnologie

#masina de spalat vase independenta #masina de spalat vase incorporabila #masina de spalat vase

Masina de spalat vase incorporabila sau independenta? Ce cumperi?

Masina de spalat vase incorporabila ori independenta - afla diferente si asemanari intre cele doua variante. Tehnologia avanseaza pe zi ce trece si fiecare dintre noi pentru a putea tine pasul cu ea ar trebui sa ne achizitionam nenumarate gadgeturi, electrocasnice mici si mari, diferite dispozitive din toate domeniile.

Cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in domeniul electrocasnic si-au focusat de multa vreme atentia pe usurarea muncii in casa a persoanelor de gen feminin casnice sau care au in intretinere multi copii. O masina de spalat vase incorporabila sau una independenta cu siguranta este un electrocasnic care nu ar trebui sa lipseasca nici din bucatariile femeilor care fac parte dintr-o familie numeroasa si nici din cea a burlacilor.

De ce sa ai in dotarea bucatariei si o masina de spalat vase?! Nimic mai simplu – pentru ca ea iti usureaza munca de zi cu zi, ajutandu-te sa speli rapid si in acelasi timp extrem de bine de la cele mai murdare oale si pana la cea mai fina sticlarie.

Masina de spalat vase incorporabila – un ajutor modern in bucatarie

O masina de spalat vase incorporabila este potrivita in general persoanelor care obisnuiesc sa petreaca destul de mult timp in bucatarie, dar care in acelasi timp isi doresc si ca aceasta sa fie ascunsa de ochii musafirilor. Pe piata exista masini spalat vase incorporabila bosch, masini spalat vase independenta grundig, spalat vase incorporabila whirlpool wio, incorporabila electrolux esl7540ro si multe alte modele performante.

Pe langa faptul ca o masina de spalat vase incorporabila nu modifica cu absolut nimic aspectul camerei unde se gateste, un astfel de electrocasnic spala foarte bine grasimea si orice alt tip de murdarie si in acelasi timp este foarte silentioasa.

O masina de spalat vase incorporabila are avantajul ca poate fi instalata sub blatul mobilei de bucatarie, incorporandu-se in mobilier, spre exemplu intr-un dulap in care nu mai asezati nimic de multa vreme si care va ocupa spatiul inutil.

De asemenea, in comert se gasesc de cumparat si masini de spalat vasele semiincorporabile sau doar partial incorporabile, acestea lasand spre exemplu la vedere anumite butoane. Este foarte important ca inainte sa va achizitionati o masina de spalat vase incorporabila sa aveti in vedere si masurile ei, dar si spatiul pe care il aveti la dispozitie pentru montarea unui astfel de aparat electrocasnic. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere si capacitatea de spalare.

Oferte interesante de masini de spalat vasele incorporabile

1. Masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M5050BB, numar seturi 13, 5 programe, Afisaj LED, Control tactil, 60 cm, clasa energetica A+

Economisire de energie si de timp inca de la prima utilizare

Masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M5050BB, 13 seturi, 5 programe, Afisaj LED, Control tactil, 60 cm, clasa energetica A+ are avantajul spre deosebire de alte aparate electrocasnice de acest tip, de a nu mai astepta sa se incarce toata masina cu vase pana sa apesi pe butonul de pornire. Tehnologia a avansat rapid, iar cei din compania Samsung ne ofera mai multe optiuni la aceasta masina de spalat vase incorporabila, precum setarea de – jumatate de incarcare. Astfel, prin intermediul acestei optiuni avem ocazia sa introducem vase doar in zona inferioara si sa economisim atat timp cat si lumina, prin spalarea unei cantitati mai mici de vase.

Afisaj modern digital

Pentru ca mobilierul din bucatarie este in voga la fiecare dintre noi, cu siguranta ca atunci cand ne vor cadea ochii pe masina de spalat vase incorporabila Samsung DW60M5050BB, 13 seturi, 5 programe, Afisaj LED, Control tactil, 60 cm, Clasa A+ o sa ni se para extrem de moderna atat datorita designe-ului sau inovativ cat si afisajului digital lat si mare cu care este dotata. Afisajul fiind mare, implicit este si citet si nu mai este nevoie decat de o privire pentru a citi timpul ramas pana la finalizarea operatiunii, derularea ciclului, starea ei si anumite setari.

Tacamurile pot fi spalate separat intr-un sertar flexibil

De cele mai multe ori, la masinile de spalat vase mai vechi, nu exista si optiunea de spalare separata a ustensilelor de bucatarie mici. Cu masina de spalat vase Samsung DW60M5050BB, numar seturi 13, 5 programe, Afisaj LED, Control tactil, 60 cm, Clasa A+ putem uita de acest lucru, aceasta fiind dotata cu un al treilea sertar flexibil, in care pot fi spalate tacamurile sau alte obiecte de bucatarie de marime redusa.

Flexibilitate si la reglarea inaltimii

Optiunea de flexibilitate este punctul forte al masinii de spalat vase incorporabila Samsung DW60M5050BB, 13 seturi, 5 programe, Afisaj LED, Control tactil, 60 cm, Clasa A+, aceasta oferindu-ne un spatiu flexibil la interior care ne permite sa ajustam inaltimea, prin ridicare sau coborare pana la 5 cm. Aceasta optiune de flexibilitate este extrem de importanta pentru cei care au in bucatarie mai multe oale si cratite inalte pe care le folosesc des.

2. Masina de spalat vase complet incorporabila Electrolux ESL4582RA, numar seturi 9, Clasa A++

De ce sa speli inutil la mana cand iti poti usura viata?!

Spalatul de mana a oalelor, farfuriilor, a tacamurilor, tigailor, canilor sau a castroanelor poate fi uitat. Cu masina de spalat vase complet incorporabila slim Electrolux ESL4582RA, 9 seturi, Clasa A++, mai mult ca sigur ca vasele dumneavoastra vor fi extrem de curate, chiar si cele fabricate din cele mai delicate materiale. In plus, timpul pe care il petreceti de obicei in bucatarie cu spalatul vaselor poate fi economisit si astfel dumneavoastra sa va bucurati atat de mai mult timp liber cat si de vase perfect curate si igienizate. Aceasta masina de spalat vase incorporabila este dotata cu o tehnologie avansata denumita GlassCare care ajuta la spalarea celor mai fine portelanuri dar in acelasi timp are si o optiune interesanta denumita SoftGrip, functie care ajuta la fixarea si protectia in miscare a paharelor pe toata durata spalarii. In acest mod, cu aceasta masina de spalat vase incorporabila, paharele dumneavoastra nu se pot crapa in timpul spalarii si igienizarii lor.

Uscare rapida care functioneaza in mod natural si care ne ajuta sa economisim lumina

Cu masina de spalat vase incorporabila slim Electrolux ESL4582RA, 9 seturi, Clasa A++ poti utia de facturile mari la lumina. In plus, acest aparat electrocasnic isi doreste sa impresioneze spre deosebire de alte astfel de masini de spalat vase, oferind utilizatorilor o functie de uscare rapida naturala prin intermediul tehnologiei AirDry, utilizand flux natural pentru a termina operatiunea de uscare.

Masina de spalat vase independenta creata cu scopul de a asigura mobilitate bucatariei tale

Masina de spalat vase independenta are in primul rand avantajul de a fi extrem de mobila, putand fi asezata absolut in orice zona din bucatarie iti doresti. In comert se gasesc de achizitionat masini de spalat vase independente in diferite modele si marimi, in functie de gusturile si preferintele fiecaruia dintre noi. O masina de spalat vase independenta are marele avantaj ca poate fi asezata absolut oriunde ne dorim, arata identic cu o masina clasica de spalat rufe si o putem pune atat sub blat, cat si pe blat sau chiar langa o piesa de mobilier din bucatarie. Aceasta este de dimensiuni mai reduse si incape aproape oriunde.

Oferte de luat in calcul atunci cand cautam sa cumparam o masina de spalat vase independenta

1. Masina de spalat vase independenta Beko DFN16410W, 14 seturi, numar programe 6, eficienta energetica A , 60 cm

In momentul in care suntem in cautarea unui astfel de electrocasnic cu siguranta ca masina de spalat vase independenta Beko DFN16410W, 14 seturi, 6 programe, Clasa A , 60 cm este alegerea perfecta, atat din punctul de vedere al raportului calitate – pret al acesteia cat si datorita puterii mari de curatare pe care o pune la dispozitia utilizatorilor.

Programul Intensive 70°C, un ajutor atunci cand vasele sunt murdare de mai mult timp

Cei de la Beko au venit cu o solutie inovativa in domeniu la capitolul vase foarte murdare lasate nespalate mai mult timp. Astfel si-au atras rapid invidia firmelor concurente de pe piata din domeniu cu tehnologia avansata Intensive 70°C, o functie care are capacitatea de a spala vasele extrem de murdare sau care nu au fost spalate cand trebuia.

O capacitate de 14 seturi face ca aceasta masina sa fie indispensabila celor care au o familie numeroasa

Indiferent daca faceti parte dintr-o familie generoasa din punct de vedere numeric sau ca obisnuiti sa invitati multi musafiri la masa in zilele de weekend, masina de spalat vase independenta Beko DFN16410W, 14 seturi, 6 programe, clasa energetica A , 60 cm poate face toata treaba deodata, respectiv sa spele toate vasele pe care le aveti murdare, datorita capacitatii mari de 14 seturi.

Economisirea energiei cu ajutorul functiei Fast+™

Facturile mari la lumina sunt deja de domeniul trecutului cu ajutorul functiei Fast+™ care ajuta la spalarea de aproximativ 3 ori mai repede a vaselor, spre deosebire de o alta masina de spalat vasele independenta de pe piata. In plus, cu ajutorul acestei functii se face economie si la consumul de apa.

2. Masina de spalat vase AEG FSE83400P, numar seturi 9, numar programe 7, Clasa A+++

Ecranizare moderna direct pe pardoseala cu functia TimeBeam

Nu poti sa nu apreciezi tehnologia moderna cu care a fost construita masina de spalat vase AEG FSE83400P, 9 seturi, 7 programe, clasa energetica A+++. Cu functia TimeBeam care se regaseste in dotarea ei, atat ciclul de spalare cat si momentul in care s-a finalizat operatiunea ne sunt proiectate cu un scris mare si rosu direct pe pardoseala din bucatarie.

Clar ca nu trebuie sa te mai feresti de spalarea paharelor intr-o masina de spalat vase

Deseori ne gandim de mai multe ori inainte sa bagam intr-un astfel de electrocasnic pahare, acestea fiind fabricate din materiale delicate care pot fi extrem de repede crapate. Cu masina de spalat vase AEG FSE83400P, 9 seturi, 7 programe, Clasa A+++ am scapat si de aceasta problema deoarece ea este dotat cu un sistem special de protectie al paharelor, sistem care le sprijina corespunzator si in acelasi timp le si protejeaza.

Functia de presetare a inceperii functionarii – un real ajutor

Nu trebuie decat sa va programati timpul cand doriti ca masina de spalat vase AEG FSE83400P, seturi de vase 9, 7 programe, clasa energetica A+++ sa inceapa spalarea si astfel puteti beneficia de vase curate si igienizate la orice ora din zi sau din noapte.

Aspect, pret si utilitate dintre o masina de spalat vase incorporabila versus una independenta

In cazul in care sunteti in cautarea unei masini de spalat vase si nu stiti care din cele doua modele ar fi mai potrivita conform nevoilor dumneavoastra, mai intai de toate trebuie sa stiti ca pretul dintre ele nu difera foarte tare.

Din punctul de vedere al utilitatii, atat masina de spalat vase independenta cat si cea incorporabila spala vasele si igienizeaza la fel de bine, doar ca in functie de modelul ales puteti beneficia de tehnologii diferite si de mai multe optiuni. Atunci cand vorbim despre aspect, cu siguranta ca aici este o problema pe care o avem fiecare dintre noi, mai ales din punctul de vedere al design-ului bucatariei in care gatim.

Ca si aspect, in cazul in care nu dorim ca acest electrocasnic sa fie vazut de musafirii care intra in bucatarie, putem opta pentru o masina de spalat vase incorporabila care poate fi ascunsa dupa o usa din mobilierul pe care il avem in dotare. Cu toate acestea sunt si multi dintre noi care preferam ca aceasta sa stea la vedere sau sa o putem muta in diferite colturi din bucatarie.

Argumente Pro si Contra la masinile de spalat vase

Indiferent daca ne-am hotarat sa achizitionam o masina de spalat vase independenta sau una incorporabila, cert este ca acest electrocasnic ne poate usura viata, atat prin spalarea perfecta a vaselor si prin igienizarea lor cat si datorita timpului pe care nu trebuie sa il mai irosim spaland de mana, un argument Pro extrem de important. Un argument Contra este acela ca atunci cand detii o masina de spalat vase si o folosesti destul de des si facturile la apa si la lumina vin mai marite. Cu toate acestea, pe piata exista de cumparat masini de spalat vase incorporabile si independente care vin la pachet cu functii speciale de economisire a apei sau a energiei.

Cine ar trebui sa aleaga o spalat vase compacta incorporabila?

O masina de spalat vase incorporabila este ideala pentru cei care vor sa o ascunda de ochii curiosilor si care tin cu adevarat la aspectul bucatariei lor. In plus, aceasta poate economisi si spatiu, putand fi asezata intr-un dulap in care nu mai depozitam nimic de multa vreme.

Cand este utila o masina de spalat vase standard?

O masina de spalat vase standard este utila oricand si oricui. Aceasta poate fi asezata in orice spatiu avem liber in bucatarie iar in comert o gasim de cumparat in mai multe modele si marimi, producatorii tinand cont de gusturile si preferintele tuturor.

Pentru mai multe oferte aparate frigorifice, telefoane mobile, sisteme navigatie gps, aparate foto, camere video vizitati evoMAG.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea