Stiinta & Tehnologie

#geely #china #marca

Marca Geely va iesi de pe piata

Compania chineza Zhejiang Geely Holding Group Co. a decis sa renunte la marca principala a grupului pana in 2012 pentru a favoriza noile sale sub-marci si pentru a intari reteaua de dealeri.

In prezent, marca Geely are in portofoliu numai trei modele, toate facand parte din gama compacta : Freedom Ship, Kingkong si Vision. Dupa ce vor fi supuse unor restilizari, acestea vor fi comercializate sub alte marci,.

Geely a demarat productia de masini sub brandul Geely in 1997. In anul 2008, chinezii a lansat alte trei branduri: Emgrand, Global Eagle si Englon. Potrivit strategiei Geely, Emgrand este promovata ca marca de masini de familie , Global Eagle are ca public tinta persoanele tinere , iar Englon face concurenta taxi-urilor londoneze.

Se pare ca numele corporatiei Geely nu va fi schimbat. Schimbarile care vor avea loc in structura Geely nu vor afecta in niciun fel compania Volvo, care abia a intrat cu ocupatie chineza.

 

Cititi mai multe pe Auto.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea