Stiinta & Tehnologie

#bucuresti #magazin #ferrari

Magazinul Ferrari se inaugureaza in Bucuresti de Sf. Nicolae

Cei de la Ferarri vor deschide in Bucuresti un magazin dedicat marcii in ziua in care romanii sarbatoresc pe Sfatului Nicolae.

Magazinul este al doilea ca marime din Europa, primul dde pe continet fiind cel din Milano.

Investitie mare

Importatorul celebrei marci in Romania este firma Forza Rossa, care este detinuta de fostul ministru al Sanatatii, Ion Bazac. Acesta a declarat ca magazinul este o investitie uriasa, dar ca astfel romanii vor avea cel mai mare magazin Ferrari din Europa de Est .

"Magazinul Ferrari va avea o suprafata de 500 de metri patrati si va fi al doilea ca marime din Europa, dupa cel din Milano. Vom avea la vanzare chiar si un monopost"
, a declarat Ion Bazac, fostul Ministru al Sanatatii.

Alte magazine Ferrari

In urma cu doua saptamani marca italiana prezinta publicului un alt punct de vanzare situat in Atena. Chiar daca romanii vor detine cel mai mare mare magazin Ferrari din Europa de este, acesta nu intrece principalul punct de vanzare din lume.

In Dubai, Ferrari are un magazin cu o suprafata totala de 1000 de metri patrati. Odata cu deschiderea magazinului din Bucuresti, romanii se alineaza altor orase din lume ca Roma, Milano, Londra, Barcelona, San Francisco, Miami, Macao sau Abu Dhabi care detin si ele magazine ale marcii italiene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea