Stiinta & Tehnologie

#iphone #smartphone #aplicatii iPhone # functii iphone

Lucruri pe care nu stiai ca iPhone-ul tau le poate face!

Cu siguranta ai auzit sau poate chiar te-ai folosit deja de serviciile asistentului virtual al lui iPhone, numit Siri. Acesta trimite mesaje scrise, te anunta cum este vremea in orasul tau sau iti trimite e-mailurile.

Insa stiai ca Siri poate face mai mult de atat? O dovedeste un filmulet realizat de editorii portalului american PhoneBuff. Astfel, Siri este mai mult decat un asistent virtual, se transforma intr-un adevarat partener de conversatie.

Cu ajutorul unor comenzi scurte, utilizatorul poate afla de la Siri aproape orice, de la traducerea anumitor cuvinte in codul Morse, lucruri inedite despre animale, poze cu pui de catei, cursele de avion care trec deasupra locului in care se afla in acel moment, cursul valutar, inaltimea jucatorilor de fotbal sau baschet pana la pretul benzinei in SUA sau Europa. In plus, Siri poate fi de ajutor si cand vine vorba despre rezervarea unui loc la restaurantul preferat! Aplicatia Siri a fost cumparata de Apple in anul 2010.

Foto: walkersands.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea