Stiinta & Tehnologie

Logitech lanseaza boxe portabile pentru telefoane mobile

De cate ori nu te-ai plans ca boxele telefonului nu fac mare lucru daca sunt luate la cort cu gasca si ca nu acopera maneau vecinului de la gratar.

Eh, nu-i nimic, uite si solutia. Logitech lanseaza sistemul de difuzoare Pure-Fi Mobile care este special creat sa se "asorteze" cu telefonul tau mobil.

Stereo frate...

In ce consta acest lucru? Simplu. Pure-Fi iti transforma telefonul mobil intr-unul high-fidelity, dotat cu sunet stereo si wireless, adica vei asculta melodiile preferate de pe telefonul mobil, chiar daca acesta se afla in buzunarul tau, ascuns provirilor.

"Milioane de oameni folosesc telefonul mobil pentru a asculta muzica. Daca esti unul dintre ei, acum este momentul sa dai volumul tare. Cand te afli la o petrecere, in parc, sau pur si simplu acasa, muzica de pe telefonul mobil va suna intotdeauna bine atunci cand este redata de boxele Pure-Fi Mobile", a declarat Camelia Badea, Sales Manager Logitech pentru Romania.

Cheia este Bluetooth cu A2DP

Dar sa vedem care este treaba mai in amanunt. Daca telefonul tau mobil dispune de tehnologia wireless Bluetooth si este dotat cu A2DP, adica Advanced Audio Distribution , poti reda melodiile stereo direct in boxele Pure-Fi Mobile la o distanta de pana la 10 metri de telefon.

Datorita celor doua drivere high-excursion de 2 inchi si driverelor duale de presiune tot de 2 inchi, muzica va erupe din telefonul mobil in toata casa, in masina, in birou, la gratar, iar maneau de vizavi nu mai iti face probleme.

Daca ideea ti se pare interesanta, boxele Logitech Pure-Fi Mobile vor fi disponibile in Europa incepand cu luna iunie si vor costa in jur de 150 de euro.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea