Stiinta & Tehnologie

#incarcare priza #mercedes s500 #s500 hibrid #mercedes 2013 #mercedes passion

Limuzina care se poate incarca la priza

Mercedes a prezentat "tacit" noul S500 in versiune hibrid la o conferinta de presa restransa. Compania nu a dat foarte multe informatii oficiale, dar pe blogul Mercedes-Benz Passion au aparut cateva noi detalii despre modelul care va avea debutul public la Frankfurt.

Conform blogului, masina foloseste un motor pe benzina de 333 CP si cuplu maxim de 480 Nm, ajutat de un motor electric alimentat de o baterie de 8.7 kW montata in portbagaj. Se pare ca motorul electric ofera tractiune rotilor spate, in timp ce motorul pe benzina transmite puterea rotilor din fata.

Mercedes-Benz S500 hibrid va putea calatori cel putin 30 km numai in modulul electric. Un alt aspect important este faptul ca masina va avea un motor cu o capacitate de 3.0 litri, dar emisiile de CO2 vor fi extrem de scazute, doar 75 g/km.

Pentru a afla mai multe detalii nu ne ramane decat sa asteptam prezentarea oficiala care va avea loc la Frankfurt Motor Show in luna septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea