Stiinta & Tehnologie

LG Voyager

Compania Coreana LG prezinta utilizatorilor telefonul Voyager ca o alternativa la iPhone. Acesta face parte din gama business si este prevazut cu doua display-uri dintre care unul exterior de tip touchscreen si unul interior asociat unei tatasturi QWERT|Y. Ambele ecrane vor avea format wide cu diagonala de 2.81”, rezolutie de 400x240pix si 262k culori.

Telefonul este prevazut cu antena retractabila pentru receptia semnaului TV, slot de memorie micoSD si bluetooth. Telefonul poate memora pana la 20 de conexiuni bluetooth (pairings)

Voyager reda fisiere cu continut muzical, respecitv MP3, WMA si ACC precum si fisiere cu continut video WMV, MP4, 3GP si 3G2. Redarea sunetului se poate realiza prin cele doua difuzoare stereo iar intreg continutul multimedia poate fi usor organizat intrucat playerele contin functia de library.

Camera foto are un senzor de 2Mpx si este prevazuta suplimentar si cu vizor optic. Rezolutia de fotografiere este cuprinsa intre 320x240 si 1600x1200 iar pentru imaginile video intre 176x144 si 320x230 la 30fps

Se poate regla luminozitatea, balansul de alb (WB) si se pot adauga imaginilor efecte de culoare. Filmele de pana la 5mb pot fi folosite ca si wallpaper.

Cititi continuarea articolului pe Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea