Stiinta & Tehnologie

LG Viewty telefonul mobil cu o camera foto profesionala

foto profesionala, . Noul model, LG-KU990, este primul din noua gama de terminale de inalta tehnologie prezentate de companie in cadrul IFA 2007. LG se bucura de caracteristici unice, folosite pentru prima data in dotarea unui telefon mobil.

LG Viewty imbina functionalitatea avansata cu stilul senzational. Camera foto de 5 megapixeli este prevazuta cu focus manual, functie dezvoltata in premiera pentru un telefon mobil. Avand optiunea de reglare manuala, obiectivul camerei poate fi fixat in orice punct, oferind o captare perfecta de fiecare data. Fotografii de inalta calitate pot fi obtinute si in conditii de lumina insuficienta sau atunci cand va aflati in miscare, datorita dotarilor ISO800 & SmartLight™, dar si a stabilizatorului de imagine, care poate fi activat printr-o simpla apasare de buton.

Ecranul senzitiv LCD, introdus pentru prima data la terminalul LG Prada , a primit imbunatatiri pentru noul model LG Viewty , prin adaugarea vibratiilor care confirma activarea functiei pentru care utilizatorul opteaza. Dupa captarea unei fotografii, utilizatorul o poate vizualiza imediat si o poate edita pe ecranul senzitiv de 3 inch, prin functia de editare manuala si apoi o poate trimite prietenilor. In plus, ecranul permite utilizatorilor vizualizarea fisierelor video DivX in format wide.

Pentru acei utilizatori care vor sa dea viata momentelor captate, noul LG Viewty prezinta in exclusivitate la un telefon mobil functia de inregistrare video la 120fps, aceasta permitand vizualizarea celor mai mici detalii ale unui obiect aflat in miscare, atunci cand filmul este redat in slow motion.

O tasta de navigare rotativa situata in spatele terminalului permite deplasarea rapida in meniu. Tasta poate fi folosita si pentru reglarea volumului, pentru deplasarea inainte si inapoi cat si pentru utilizarea zoom-ului. Utilizatorii pot selecta modurile – ‘Camera foto’, ‘Video’, ‘Album’ prin cele 3 pozitii ale tastei de navigare.


“Lansarea noului LG Viewty pe piata din Romania se inscrie in angajamentul companiei de a oferi tehnologie de ultima ora. Cerintele utilizatorilor in materie de terminale mobile cu camera foto sunt din ce in ce mai mari, mai ales in ceea ce priveste calitatea imaginii, iar compania LG raspunde prin LG Viewty. Prin acest nou terminal, LG redefineste standardele pe piata de telefonie mobila cu camera foto, oferind caracteristici de prima clasa consumatorilor romani.”, a declarat dl. Han Khyu, presedinte LG Electronics Romania.





Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea