Stiinta & Tehnologie

#class-s 3d #ecran tactil #lg viewty 2

LG Viewty Smart GC900, partial oficial

De o saptamana imaginile spion si detaliile tehnice ale unui nou LG Viewty apar pe internet indicand faptul ca terminalul se afla in prag de a fi anuntat oficial.

Recent, cativa dealeri internationali de telefonie mobila au postat pe site-urilor lor detalii tehnice si data de lansare a lui LG Viewty 2 .

Specificatii tehnice

Se pare ca numele oficial al terminalului este lg viewty smart gc900, telefonul fiind un candybar cu ecran sensibil la atingere de 3 inch si rezolutie WVGA de 720 x 480 px. Totodata, modelul este un quad-band pentru retelele GSM.

Asemenea lui LG KM900 Arena, si Viewty 2 dispune de noua interfata LG numita S-class 3D . Nu se stie memoria interna a telefonului, dar acesta va dispune de slot pentru card microSDHC, iar utilizatorul poate face upgrade pana la 32 GB.

Camera foto din dotare este de 8 MP, iar telefonul are si flash, focus manual si automat, stabilizator de imagine, tehnologia face tracking, mod de fotografiere in rafala, ISO pana la 1600, functii geo-tegging si posibilitatea de a face capturi video la viteza mare.

Alte detalii

LG Viewty Smart GC900 va dispune si de suport pentru playback video in format DivX shi XviD asemenea lui LG KF750 Secret. Modelului nu ii va lipsi nici receptorul GPS cu functii aGPS sau accelerometrul.

La capitolul conectivitate detaliile sunt mai mult decat imbucuratoare, terminalul dispunand de conectivitate 3G cu HSDPA de 7,2 Mbps si 3G cu HSUPA de 1,4 Mbps. Mai mult, LG Viewty 2 are si Wi-Fi.

Imaginile aparute pe internet arata faptul ca acesta se va lansa in reteaua operatorului Orange, dar acest lucru nu a fost confirmat. Pretul sau data exacta de lansare nu sunt cunoscute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea