Stiinta & Tehnologie

#lg #chocolate #design #black label #telefon mobil

LG va lansa un nou terminal Chocolate

LG Electronics anunta dezvoltarea unui nou model Chocolate care va fi lansat in vara lui 2009.

Aceasta miscare a fost facuta pentru ca telefonul a fost cel mai apreciat model LG pana in prezent.

Inapoi in viitor

Echipa de design care a creat telefonul original LG Chocolate a oferit noului terminal un design diferit si capacitatea de a incorpora o serie de functii performante. Cu noul LG Chocolate, compania spera sa schimbe perceptia asupra ecranelor clasice prin maximizarea functionalitatii. Totodata, noul Chocolate va pastra in acelasi timp stilul minimalist si design-ul iconic al predecesorului sau.

In acelasi an, telefonul a fost recunoscut la nivel international pentru inovatia in materie de design prin acordarea a doua premii de design, Red Dot Design si If Design. "Ne intoarcem la favoritul tuturor timpurilor pentru a recrea experienta originala. Peste 21 de milioane de unitati LG Chocolate au fost vandute in 54 de tari pana in prezent si consideram ca noua generatie Chocolate va avea un impact considerabil asupra pietei, sustinand cresterea companiei inregistrata in prima parte a anului", a declarat Skott Ahn, presedinte si CEO al companiei Mobile Communication a LG Electronics.

Familia Black Label

Noul LG Chocolate este al patrulea model din celebra gama LG Black Label Series. Varianta originala a telefonului LG Chocolate a fost lansata la nivel global in luna mai 2006, modelul devenind in scurt timp cel mai celebru telefon din istoria companiei.

Gama Black Label include si telefonul LG Shine, care a introdus pe piata terminalelor carcasa metalica si LG Secret, care are o carcasa fabricata din fibra de carbon si sticla rezistenta la socuri si zgarieturi.

Noul LG Chocolate va fi prezentat in luna august a acestui an. Mai multe informatii si imagini cu noul terminal vor fi facute publice inainte de lansarea oficiala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea