Stiinta & Tehnologie

#lg #shine ii #at&t

LG Shine II a fost anuntat oficial

Compania coreeana LG anunta lansarea oficiala a unui nou model din colectia Black Label , urmasul lui LG Shine , generatia a doua.

Din pacate este posibil ca LG Shine II sa fie disponibil doar in Statele Unite ale Americii.

Specificatii tehnice


Asemenea primei versiuni, noul LG Shine II este un slider care se incadreaza in categoria de telefoane "fashion". Totusi, se pare ca specificatiile tehnice ale modelului sunt puse sub semnul cifrei "2". Modelul are un ecran de 2,2 inch si suport pentru aplicatii Java 2.0.

Totodata, utilizatorii se pot astepta la o camera foto modesta de 2 MP, care are flash, dar nu si autofocus. Ecranul telefonului mobil mai are si o functie, cea de oglinda, fiind capabil sa reflecte suprafete atunci cand este in modul stand-by . Alte detalii

LG Shine II mai are incorporat player muzical si video si taste de acces direct la meniul multimedia. Totusi, player-ul muzical al terminalului pare sa fie ceva mai special, fiind dotat cu egalizator personalizabil, tehnologii de recunoastere a melodiilor si program de creare a soneriilor de apel.

Modelul se va lansa in reteaua operatorului AT&T in data de 22 noiembrie si va costa in jur de 200 USD pentru un abonament de 2 ani. Nu se stie daca telefonul va fi disponibil si in alte tari ale lumii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea