Stiinta & Tehnologie

LG Shine: este oficial, din ianuarie 2007 si in Europa

Despre LG Shine am mai discutat si intr-un articol publicat in toamna trecuta, insa din pacate firma LG a intarziat cu lansarea acestui telefon mobil in Europa. Nu l-am vazut in rafturile retailer-ilor de Craciun, asa cum am sperat. Noul an incepe insa cu vesti bune. Ahn Seung-Kwon, care conduce divizia de comunicatii mobile a LG, a anuntat recent lansarea versiunii Shine pentru retelele GSM din Europa. Repetam pe scurt caracteristicile mobilului:

-functionalitate unica de design: ecranul LCD QVGA se transforma intr-o oglinda dupa ce se stinge,
-carcasa integral din otel slefuit, factor de forma slide,
-player audio MP3/AAC cu taste dedicate ,
-captura video si editare video pe telefon cu aplicatia Muvee,
-camera foto de 2 megapixeli cu lentile Schneider-Kreuzach,
-memorie de 1 GB in standard,
-interfata cu scroll wheel (rotita),
-dimensiuni de 98 x 51 x 14 mm, greutate 115 grame.

Versiunea coreeana are si functionalitate GPS in standard, nu se stie inca daca in Europa vom avea parte de asa ceva. Chiar si fara GPS, mobilul arata exceptional si - cel putin “pe hartie” - va fi un mare hit. Aceasta spera si Ahn Seung-Kwon, care a declarat ca LG Shine este nici mai mult nici mai putin decat al doilea mare hit al LG in materie de telefoane mobile, dupa faimosul “ Chocolate ”. In Korea, LG Shine costa 600.000 KRW (apx. 1650 RON).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea