Stiinta & Tehnologie

LG pregateste un Prada mai fortos

LG pregateste lansarea unui telefon mobil echipat cu tehnologii de varf precum UMTS, Wi-fi sau Windows Mobile 6, cu un look asemanator actualului fashion-phone LG Prada , conform unor zvonuri recente.

Credibilitiatea lor este subliniata de mobilul LG cu sistem de operare prezentat la congresul 3GSM la Barcelona, in februarie, de care nu s-a mai auzit nimic in ultima perioada. Noul telefon este asteptat in Europa si Statele Unite in luna Septembrie si va integra tehnologia UMTS (cunoscuta si sub numele 3G), conectivitate Wi-fi si posibil HSDPA. Includerea ultimului sistem de operare Microsoft, Windows Mobile 6, ii va permite utilizarea programelor dezvoltate pentru acesta, printre cele mai folositoare fiind cele din suita Office Mobile.

Noul telefon va fi aproape indentic cu existentul Prada din punct de vedere al designului, renuntandu-se la joystick -ul prototipului expus in primavara in favoarea unei constructii minimaliste cu deja dovedita priza la public. Ecranul sensibil la atingere si elementele stilistice intalnite la Prada vor fi si ele regasite pe noul LG.

Continuarea in go4it!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea