Stiinta & Tehnologie

LG Prada s-a lansat astazi

asteptarea. Desi multi ar putea spune ca nu e cine stie ce noutate, dat fiind faptul ca modelul este un LG KE850 branduit de cei de la Prada, in momentul de fata putine sunt modelele care ar putea concura cu vedeta zilei de azi. LG Prada este un mobil care beneficiaza de o interfata touch sensitive extreme de avansata si va fi probabil cel mai de temut adversar al iPhone. Este un celular tri-band care poate fi utilizat in retelele de 900, 1800 si 1900 MHz si este dotat cu un ecran LCD de dimensiuni considerabile.

Cei de la Prada nu s-au rezumat numai la elegantul support din piele, realizat dupa celebra traditie a producatorului Italian ci s-a implicat in design-ul interfetei, accesoriilor, si chiar a melodiilor. LG Prada va pleca de la un pret de 600 de euro si va fi disponibil incepand cu sfarsitul lui februarie in Germania, UK, Franta si Italia.

Caracteristici:

- interfata Macromedia Flash
- un senzor de imagine CMOs de 2 megapixeli
- camera digitala echipata cu lentile Schneider-Kreuznach si blitz
- un slot pentru expansiune microSD
- wireless Bluetooth 2.0
- videoplayer MPEG4
- suporta pentru fisierele video H.263 si H.264
- music player care poate citi fisiere MP3, AAC, AAC+, WMA si Ra
- soft pentru citirea documentelor din fisierele PPT, DOC, XLS, PDF si TXT

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea