Stiinta & Tehnologie

#televiziune mobila #android #lg optimus z

LG Optimus Z cu Android are functii de televiziune mobila

Noul terminal de la LG, Optimus Z - un smartphone care ruleaza sistemul de operare Android, a fost anuntat oficial de catre compania coreeana.

Terminalul, care este un candybar, va primi in curand si un upgrade al OS-ului, adica Android FroYo 2.2 si se va lansa pe piata in trimestrul 4 din 2010.

Specificatii tehnice

LG Optimus Z
este un telefon compact care masoara 117,9 x 56,9 x 11 mm si cantareste in jur 140 de grame. Terminalul are un ecran de 3,8 inch care afiseaza pana la 256.000 de culori si are o rezolutie de 480 x 640 pixeli.

LG Optimus Z este un dispozitiv dedicat divertismentului, avand functii de televiziune mobila prin tunerul TV T-DMB, slotul pentru casti standard de 3,5 mm si suport pentru Dolby Mobile Sound. Mai mult, smartphone-ul vine cu suport pentru formate video DivX. Memoria interna a telefonului poate fi marita pana la 32 GB, iar Optimus Z vine cu un card de 4 GB la pachet. La capitolul conectivitate, telefonul se prezinta foarte bine avand GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA, 7, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 cu A2DP si USB/microUSB 2.0.

Alte detalii


Unul dintre punctele forte ale terminalului este camera foto , care are un senzor de 5 MP cu aufocus si care poate capta formate video in HD la 720p. LG Optimus Z dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon QSD8250 de 1 GHz.

Printre specificatiile tehnice ale terminalului se numara, player-ul muzical si video, receptorul GPS cu functii aGPS si busola digitala, suport pentru documente , Word, Excel, PowerPoint si PDF sau portul HDMI. Pretul lui LG Optimus Z nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea