Stiinta & Tehnologie

#lg optimus #smartphone #smartphone lg #LG Optimus 3D Max

LG Optimus 3D Max soseste in Europa

A doua generatie de smartphone Android LG cu ecran 3D ce nu necesita folosirea de ochelari este deja disponibila in Germania si Austria. LG Optimus 3D Max soseste in Europa.

LG Optimus 3D Max este asteptat in curand in mai multe tari europene. Smartphone-ul LG este momentan vandut in cele doua tari la un pret de 515 euro , TVA inclus, fara abonament.

Imbunatatirile aduse de noul smartphone fata de LG Optimus 3D vizeaza in principal puterea procesorului dual-core la 1,2 GHz si dublarea memoriei RAM la un total de 1GB. LG Optimus 3D Max este cu 20g mai usor, cu 2mm mai subtire ca predecesorul sau si include tehnologia NFC, potrivit GSMArena.com.

LG Optimus 3D Max are un ecran LCD WVGA de 4,3 inci si doua camere de 5 megapixeli. Smartphone-ul include si un convertor care permite vizualizarea de aplicatii 2D in 3D. LG Optimus Max ruleaza Android 2.3 Gingerbread, dar LG a promis si un update la Ice Cream Sandwich.


Sursa foto : Engadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea