Stiinta & Tehnologie

#lg lu2300 #smartphone #android

LG LU2300, ar putea fi un nou smartphone cu Android

Coreenii de la LG pregatesc un nou telefon mobil care va rula sistemul de operare Android, smartphone-ul denumindu-se LG LU2300 .

Acesta a mai aparut pe internet, dar de data aceasta exista cateva imagini mai detaliate si o scurta lista a detaliilor tehnice.

Specificatii tehnice


Noul smartphone LG LU2300 este un slider care are tastatura fizica QWERTY completa si ruleaza cel mai recent sistem de operare a celor de la Google, Android 2.1 . Ecranul terminalului este generos, cu o diagonala de 3,5 inch, este AMOLED, sensibil la atingere si are o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Modelul se mai mandreste cu o camera foto de 5 MP, care mai mult ca sigur va fi dotata cu flash si autofocus. Din pacate nu se stie daca va dispune si de tehnologiile altor telefoane LG, ca detectarea fetei sau a zambetului, functii geo-tagging sau filmari si fotografiere in format wide, deoarece acestea nu sunt compatibile cu sistemul de operare.

Alte detalii

La capitolul conectivitate noul LG LU2300 se prezinta bine. Va dispune de EDGE, 3G, Wi-Fi, receptor GPS, si tuner DMB. Mai mult, modelul va fi un terminal care va suporta playback video in format DivX si HD de 720p, iar telefonul incorporeaza procesorul Qualcomm Snapdragon de 1 Ghz.

Chiar daca nu exista inca imagini oficiale cu LG LU2300 si nici o lista completa de specificatii se zvoneste ca terminalul va fi disponibil pe piata din luna aprilie sau mai a acestui an. Pretul nu a fost dat publicitatii, dar smartphone-ul ar putea fi destul de scump.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea