Stiinta & Tehnologie

#lg lollipop #clamshell #telefon mobil #coreea

LG Lollipop, terminale pentru tineri

Compania coreeana LG a anuntat lansarea oficiala a noilor telefoane mobile din colectia Lollipop , modelele LG SV800, KH8000 si LH8000.

Terminalele sunt dedicate segmetului de tineri. Din pacate, colectia de mobile a fost lansata numai in Coreea.

Specificatii tehnice

Toate cele trei terminale sunt clamshell-uri care masoara 106,5 x 51,5 x 13,4 mm si cantaresc 92 de grame. Telefoanele vor functiona in retelele CDMA si vor avea un maxim de conectivitate de 3G cu HSDPA.

Cele trei LG Lollipop dispun de ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 400 px si 265.000 de culori. Modelelor nu le vor lipsi player-ul muzical si video. Totusi, nu se stie daca telefoanele vor dispune si de radio FM.

Telefoanele au toate doua camere foto , una secundata de 1,3 MP si cea principala de 3 MP, dar totusi nu se stie daca aceasta dispune de flash si autofocus. Nu se cunoaste nici marimea memorii interne, dar utilizatorul poate face upgrade  cu un card microSD.

Alte detalii

Noile LG Lollipop s-au lansat in Coreea in trei versiuni de culori, roz (Cutie Pink), albastru (Aqua Blue) si argintiu (Boyish Titanium).

Carcasa exterioara este ornata cu 220 de LED -uri care se lumineaza in diferite forme (inima, masina, patrate, etc) atunci cand utilizatorul este apelat.

Pretul modelelor va fi stabilit de operatorii prin care se vor lanseaza, SK Telecom , KTF si LG Telecom, iar in prezent nu se stie daca seria LG Lollipop va fi disponibila si pe alte piete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea