Stiinta & Tehnologie

LG lanseaza noul Smartphone - LG-KS20

LG Electronics (LG), lider mondial in domeniul tehnologiei mobile, a lansat saptamana trecuta cel mai nou smartphone HSDPA , LG-KS20, in cadrul IFA 2007.

"Din ce in ce mai multi consumatori folosesc internetul cand sunt in miscare. Tehnologia HSDPA este doar una din dotarile adaugate telefonului LG-KS20, cu scopul de a imbunatati experienta utilizatorilor in materie de internet pe telefonul mobil," a declarat Dr. Skott Ahn, CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. "LG-KS20 demonstreaza clar ca LG este lider in ceea ce priveste tehnologia 3G si va continua sa introduca produse avansate in acest domeniu."

Compatibilitatea cu reteaua avansata HSDPA ofera utilizatorilor beneficii complete pentru utilizarea internetului pe telefonul mobil, inclusiv descarcarea de muzica, de videoclipuri si de continut Windows Live , cat si folosirea e-mail-ului, toate cu o viteza de 3.6 Mbps.

Continuarea in PC World

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea