Stiinta & Tehnologie

LG lanseaza ciocolata de lux

LG lanseaza si in Romania modelul KE800 - versiunea “de lux” a binecunoscutului telefon Chocolate . Acesta aduce un plus de functionalitate gamei de terminale Chocolate si totodata un design imbunatatit. Alaturi de tastatura senzitiva, terminalul prezinta o banda Platinum. Noul telefon ofera un card de memorie externa SD, camera video de 2 megapixeli, radio FM si memorie de 256MB, dublu fata de memoria oferita de originalul Chocolate. Totodata, modelul aduce un upgrade pentru MP3, MPEG 4 si ACC, dar si un video player, iar Bluetooth-ul stereo de calitate superioara permite utilizatorilor sa asculte muzica preferata, prin conexiunea wireless cu castile.

Datorita cardului de memorie externa, LG Chocolate Platinum poate fi considerat un veritabil MP3 player . Un egalizator grafic pe 5 benzi este responsabilpentru a adaptarea sunetului, iar utilizatorii pot cauta melodia preferata, cu ajutorul comenzii vocale, dar si cu functia de cautare dupa cuvinte cheie – ideala pentru cei care prefera sa asculte muzica in timp ce se deplaseaza.

(continuarea in PC World )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea