Stiinta & Tehnologie

LG KU990, in luna octombrie si in Romania

LG Electronics , unul din jucatorii importanti in ce priveste dezvoltarea tehnologiei comunicatiilor mobile, anunta lansarea terminalului LG KU990, primul telefon profesionist de ultima generatie cu camera foto , destinat sa atraga lumina reflectoarelor.

LG Mobile, lider pe piata telefoniei mobile in materie de inovatie in design la nivelul anului trecut are in continuare ultimul cuvant in materie de tendinte, extinzandu-si categoria de produse cu noi telefoane ce dispun de caracteristici avansate.

“LG KU990”, primul terminal din aceasta serie, imbina functionalitatea avansata cu stilul senzational impus de LG Mobile. Terminalul este conceput sa ofere placerea de a vedea si impartasi fotografii de inalta calitate cu cei dragi. Acest lucru este posibil datorita ecranului LCD de mari dimensiuni si a functionalitatii superioare a camerei foto.

Utilizatorii “LG KU990” se vor bucura de o experienta vizuala digitala completa. Datorita camerei foto de 5.1 megapixeli cu focus manual si stabilizator de imagine , “LG KU990” permite fotografierea la cea mai buna calitate, oferind posibilitati nelimitate de optimizare a imaginilor surprinse, datorita functiilor de editare disponibile.

Terminalul introduce in premiera pentru un telefon cu camera foto functia de inregistrare video la 120 fps. Conectarea la YouTube printr-un simplu click permite utilizatorilor sa impartaseasca cu prietenii pe Internet propriile filme inregistrate pe telefon.

“Este un moment de referinta pentru LG Mobile. Seria LG Black Label si colaborarea cu PRADA ne-au ajutat sa ne consolidam pozitia de companie inovatoare in ceea ce priveste designul si stilul. Odata cu lansarea noului “LG KU990” demonstram angajamentul nostru fata de tehnologiile de ultima ora si anticipam totodata un succes in categoria telefoanelor cu functii avansate,” a declarat dr. Skott Ahn, CEO LG Electronics Mobile Communications.

“LG KU990” va fi disponibil in magazine incepand din luna Octombrie, dupa ce va fi prezentat pentru prima data in cadrul IFA 2007, Berlin pe 31 August 2007.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea