Stiinta & Tehnologie

LG KS20 "bate" Prada Phone

Terminalul LG Prada s-a bucurat de popularitate, dar a si lasat un gust amar celor care aveau astepari mai mari de la celebra companie. LG nu se dezminte si corecteaza toate greselile facute cu Prada , aratand ca poate mai mult, prin nou terminal, KS20.

Smartphone-ul LG KS20 (fara Prada) are o tona de trasaturi cel putin interesante. Compatibil cu Windows Mobile 6.0 Pro, terminalul are 128 MB de memorie interna si un touchscreen de 2.8 inch si 262.000 de culori la o rezolutie de 240x320 pixeli. Si la capitolul conectivitate LG KS20 sta bine avand suport pentru GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, dar si o camera de 2 megapixeli dotata cu functie de autofocus si flash.

Lista nu se opreste aici si veti putea asculta orice post de radio pe acest telefon datorita tunerului FM incorporat, iar daca memoria interna nu va multumeste, puteti folosi sloturile pentru carduri microSD pentru a o mari. Din nou vorbind despre conectivitate trebuie sa mentionam ca LG KS20 va include si Bluetooth si WiFi. Cu asemenea caracteristici, putem sa garantam ca noul model se va vinde destul de bine, dar va trebui sa aflam pretul sau si sa speram ca specificatiile tehnice date publicitatii sunt mai mult decat zvonuri.

Asteptam telefonul de la LG pe taramuri mioritice pentru a vedea daca-l poate detrona pe Prada...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea